Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Punisher

Tuomari 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
  EAN: 5060020703782

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­ve­lin Tuo­ma­ri-­sar­ja­ku­va on ge­nee­ristä yh­den mie­hen kos­to­ral­lia puh­taim­mil­laan — eikä sii­hen kuu­lu sen enempää loit­sut, su­per­voi­mat kuin tur­han pe­rus­teel­li­set juo­ni­ku­viot­kaan.

Mar­ve­lin Tuo­ma­ri-sar­ja­ku­va on ge­nee­ristä yh­den mie­hen kos­to­ral­lia puh­taim­mil­laan — eikä sii­hen kuu­lu sen enempää loit­sut, su­per­voi­mat kuin tur­han pe­rus­teel­li­set juo­ni­ku­viot­kaan. Tämä 80-lu­vun lo­pul­ta peräi­sin ole­va fil­ma­ti­soin­ti kun­nioit­taa esi­ku­van­sa kaa­vaa pääo­sin erittäin hy­vin, mut­ta jää ko­ko­nai­suu­te­na tur­han ham­paat­to­mak­si ja me­kaa­ni­sek­si toi­min­tapätkäk­si.
Dolph Lundg­ren lai­naa yh­den il­meensä ko­via ko­ke­neel­le kos­to­nen­ke­lil­le, jo­ka on omis­ta­nut jäl­jellä ole­vat päivänsä ma­fioo­so­jen nui­ji­mi­seen. Lundg­ren näyttää roo­lis­saan huu­mei­siin hai­rah­tu­neel­ta ex-jää­kiek­koi­li­jal­ta, mut­ta mies sel­viää kui­ten­kin yh­den mie­hen tu­ho­par­tiois­taan ja ti­ka­puu­her­mos­toa edel­lyttävästä juo­nen­rat­kon­nas­ta su­la­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisensänäköinen, mutta samalla miellyttävän jäsentynyt ja filmimäinen kuva. Alkutekstit huojuvat laidasta laitaan ja kohina on paikoin havaittavaa joskaan ei koskaan häiritsevää. Kuiva ääniraitaa toistaa dialogin selkeästi ja tehosteet ohuesti. Ekstraton. Brittipainos. Ei tekstityksiä. (IJ)
08/08/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy