Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Search

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706102300806

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eläin­ten lail­la käyttäy­ty­nei­den so­ti­lai­den jä­tet­tyä jäl­kensä pie­neen tset­see­ni-­kylään läh­tee pik­ku­poi­ka et­simään tur­val­li­sem­paa kas­vuympä­ristöä yhä ka­pa­loikäi­sel­le vel­jel­leen.

Eläin­ten lail­la käyttäy­ty­nei­den so­ti­lai­den jä­tet­tyä jäl­kensä pie­neen tset­see­ni-kylään läh­tee pik­ku­poi­ka et­simään tur­val­li­sem­paa kas­vuympä­ristöä yhä ka­pa­loikäi­sel­le vel­jel­leen.
Kar­keal­la kä­dellä luon­nos­tel­tu elo­ku­va näyttää kyl­pevän maanlä­hei­sissä sä­vyissä, mut­ta it­se ta­ri­na py­syy pe­rin mus­ta­val­koi­se­na. Sa­man­ni­mi­sen vuo­den 1948 elo­ku­van uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti siirtää ta­pah­tu­mat so­danjäl­kei­sestä Ber­lii­nistä Tset­se­niaan. Tu­lok­se­na on mean­de­roi­va ku­vaus ih­mi­sistä so­dan ja hu­ma­ni­taa­ri­sen krii­sin kes­kellä. Kuo­si on vai­kut­ta­van ru­jo, mut­ta ta­ri­na tun­tuu ko­vin kli­sei­seltä ja elot­to­mal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän terävä, elokuvamainen ja - käsivarakuvauksesta huolimatta - vakaa kuva. Alun kotivideopätkä on tähän toki poikkeus. Läsnäoleva ääniraita on rujon pelkistetty, mutta toimiva. Ekstraton. (IJ)
15/08/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy