Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Karvakamut 3 - sirkuskaverit

Open Season 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 75 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 249165EAN: 5051160278872

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Pesän­ra­ken­ta­mi­sin­toi­siin ka­ve­rei­hin­sa kylläs­ty­nyt kar­hu pes­tau­tuu sir­kuk­seen löytääk­seen uu­sia ystä­viä.

Pesän­ra­ken­ta­mi­sin­toi­siin ka­ve­rei­hin­sa kylläs­ty­nyt kar­hu pes­tau­tuu sir­kuk­seen löytääk­seen uu­sia ystä­viä. Van­hat ka­mut läh­tevät pe­las­tus­reis­sul­le ja pää­tyvät it­se­kin par­ras­va­loi­hin. Edel­li­seen jat­ko-o­saan ver­rat­tu­na ani­maa­tio on taas pir­teämpää, mut­ta ta­ri­nal­li­ses­ti tai ko­me­dial­li­ses­ti tässä on hy­vin vähän uut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tietokoneanimaatio on tyylikästä ja teknisesti moitteetonta. Lupsakka ääniraita on tarjolla mm. suomeksi (Dolby Digital 5.1) ja englanniksi (DTS-HD Master Audio 5.1). Ekstroissa kaksi peliä ja elokuvan tekoa pikaisesti valaiseva kooste (1 min.). (IJ)
26/06/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy