Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

X-Men 1.5

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­vel-­san­ka­rit ovat jää­neet hie­man vie­raik­si Hämmäs­tyttävää Hämähäk­kiä lu­kuun ot­ta­mat­ta.

Mar­vel-san­ka­rit ovat jää­neet hie­man vie­raik­si Hämmäs­tyttävää Hämähäk­kiä lu­kuun ot­ta­mat­ta. X-Men on­nis­tui­kin yllättämään.
Mu­tant­ti-ih­mi­set Wol­ve­ri­ne, Ro­gue, Storm, Cyc­lops, Mag­ne­to ja Sab­re­tooth ovat vi­reitä hah­mo­ja. Tämä ei yritä ol­la enempää kuin rah­keis­sa on va­raa.
E­lo­ku­va al­kaa lu­paus­ta herättäväs­ti mer­kil­li­sellä ta­pah­tu­mal­la puo­la­lai­sel­la kes­ki­tys­lei­rillä. "T­hat's a sen­se of won­der", sa­noi­si Ray Brad­bu­ry.

Kuva, ääni & ekstrat

Huippukuva, modernin iskevä ääniraita. Ääniefektit ovat upeita, parhaita tässä bisneksessä. Toimintaa on 10 minuuttia enemmän kuin teatteriversiossa. Kahdella levyllä: kuusi poistettua kohtausta liitettynä elokuvaan editoimattomina, ohjaajan haastattelu, tv-mainoksia ja trailereita, 22 ja 6 min. dokumentit, Hugh Jackmanin koekuvauksen, kahden kohtauksen storyboardit, kuvagalleria, 146 min. dokumenttia ja X-Men 2 -trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy