Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

U-571 - Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man naii­vi ta­ri­na, sillä ve­nee­seen on jäl­leen ek­sy­nyt kum­man pä­tevää vä­keä.

Hie­man naii­vi ta­ri­na, sillä ve­nee­seen on jäl­leen ek­sy­nyt kum­man pä­tevää vä­keä. Mer­ten kor­keajän­ni­tys ei on­nek­sen­sa up­pou­du Das Boo­tin pa­ra­noi­di­siin syö­ve­rei­hin, kos­ka sitä ei oli­si käy­nyt ylittä­mi­nen. Hyvä kässä­ri vuo­rot­te­lee ve­dessä ja pin­nal­la. Muut­ti to­sin jen­kit san­ka­reik­si, vaik­ka asial­la oi­keas­ti oli­vat bri­tit. Hy­vin jän­nittävä elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Valinta Suomi- ja USA-levyn välillä on vaikeahko. Tämä sisältää myös DTS-raidan, mutta kotimaisessa SE-versiossa on hieman enemmän ekstroja.Tuli jenkeissä samaan aikaan levynä, kun Suomen ensi-ilta alkoi. Normaalia NTSC-kuvaa parempi toisto, kuvan ja äänen äärimmilleen vietyä laatua. DTS on aavistuksen jykevämpi. Ekstroissa making of, ohjaajan kommenttiraita, kulissien rakentamista, tietoa Enigma-koodauslaitteesta, viisi pikkudokkaria ja traileri. DVD-ROM-ekstroja. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy