Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tulivaunut

Chariots of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 89361EAN: 6438044070859

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via.

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via. Kak­si brit­ti­juok­si­jaa tais­te­lee kul­las­ta 1924 Pa­rii­sin olym­pia­lai­sis­sa. Vas­tak­kai­na­set­te­lua vi­ri­tellään me­huk­kaas­ti mies­ten taus­toil­la: toi­nen on juu­ta­lai­nen, toi­nen taas skot­lan­ti­lai­nen kris­tit­ty. Elo­ku­va voit­ti neljä Os­ca­ria, mm. pa­ras elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kohisee kohtalaisesti. Värisävyt ovat laimeat. Laadukas ääniraita. Vangeliksen musiikki. Kahdella levyllä. Ekstroissa 27+19 min. dokumentit, kommenttiraita, seitsemän poistettua kohtausta (11 min.) ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy