Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tulivaunut

Chariots of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 89361EAN: 6438044070859

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via.

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via. Kak­si brit­ti­juok­si­jaa tais­te­lee kul­las­ta 1924 Pa­rii­sin olym­pia­lai­sis­sa. Vas­tak­kai­na­set­te­lua vi­ri­tellään me­huk­kaas­ti mies­ten taus­toil­la: toi­nen on juu­ta­lai­nen, toi­nen taas skot­lan­ti­lai­nen kris­tit­ty. Elo­ku­va voit­ti neljä Os­ca­ria, mm. pa­ras elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kohisee kohtalaisesti. Värisävyt ovat laimeat. Laadukas ääniraita. Vangeliksen musiikki. Kahdella levyllä. Ekstroissa 27+19 min. dokumentit, kommenttiraita, seitsemän poistettua kohtausta (11 min.) ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy