Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
4K / UHD

Ocean’s 8

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112745905

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­pi­hen­ki­nen keik­ka­ku­vaus nais­kop­las­ta, jo­ka päättää pu­hal­taa 150 mil­joo­nan dol­la­rin ar­voi­sen ti­mant­ti­ko­run Met Ga­lan pu­nai­sel­ta ma­tol­ta.

Hu­pi­hen­ki­nen keik­ka­ku­vaus nais­kop­las­ta, jo­ka päättää pu­hal­taa 150 mil­joo­nan dol­la­rin ar­voi­sen ti­mant­ti­ko­run Met Ga­lan pu­nai­sel­ta ma­tol­ta.
O­cean’s Ele­ve­nin uu­si tul­kin­ta is­tut­taa Sand­ra Bul­loc­kin Geor­ge Cloo­neyn ja Frank Si­nat­ran aiem­min käyttä­miin saap­pai­siin, mut­ta ei tal­laa van­ho­ja pol­ku­ja koh­ti ka­si­noa. Uu­si tii­mi ot­taa roo­lin­sa su­la­vas­ti ja tai­taa ku­viot mal­lik­kaas­ti, mut­ta jä­rin us­kot­ta­vak­si tai yllättäväk­si tätä pu­hal­lus­ta ei voi ke­hua. Ky­seessä on kui­ten­kin viih­dyttävä pop­corn-pätkä kun­han hok­sot­ti­met on val­mis jättämään hyl­lyl­le.

Kuva & ääni

Hyvä kuva näyttää välähdyksittäin komean erottelevalta ja on kauttaaltaan miellyttävän jäsentynyt. Väitetysti 3.4K:na kuvattu elokuva vaikuttaa 2K:na masteroidulta tarjoillen vuoron perään hitusen puuteroitua ja aavistuksen rosoista kuvaa, mutta vaakaantuen johonkin erinomaisen HD:n ja hyvän 4K:n välimaastoon. Kontrasti on näyttävästi kohdallaan, mutta väritoisto jättää sijaa hifistelylle. Seesteinen ääniraita luo tunnelmaa säästeliäästi, mutta elegantisti.

Ekstrat

4K-version levy on tuttuun tapaan ekstraton, mutta boksista niin ikään löytyvä HD-version levy sisältää lisäaineiksi poistettuja kohtauksia ja kolme lyhyttä koostetta. (IJ)
09/11/2018

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy