Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Parempi kuin Beckham

Bend It Like Beckham 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tiu­kas­sa pai­kas­sa täy­tyy vetää kier­teellä.

Tiu­kas­sa pai­kas­sa täy­tyy vetää kier­teellä. Val­loit­ta­va elo­ku­va, jo­ka ot­taa ai­nek­sen­sa Eng­lan­nin mo­ni­kult­tuu­ri­suu­des­ta ja tyttö­jen ko­ke­mas­ta so­siaa­li­ses­ta pai­nees­ta. Fu­tis-e­lo­ku­va­na­kin kat­sot­ta­va, vaik­ka pe­lid­ra­ma­tiik­kaa oli­si voi­nut ke­hi­tellä seik­ka­peräi­sem­min. Bol­lywood-pe­rin­teitä hyö­dyn­net­tiin rat­ki­rie­muk­kaal­la ta­val­la, ja in­tia­lais­per­heen elämää ku­va­taan lämmöllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni, vaikkei mitenkään huippulaatua. Ekstroihin on tallennettu 27 min. haastatteluja, 4 min. dokumentti ja kaksi traileria.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy