Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

27 Dresses - hääkuumetta

27 Dresses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206335EAN: 6438044168655

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­meistä piir­toa myö­ten kaa­va­mai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia hää­hul­lus­ta nai­ses­ta, jo­ka hai­kai­lee po­mon­sa perään vielä sil­loin­kin kun tämä on kih­lois­sa hä­nen si­sa­ren­sa kans­sa ja oi­kea prins­si kol­kut­te­lee ovel­la.

Vii­meistä piir­toa myö­ten kaa­va­mai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia hää­hul­lus­ta nai­ses­ta (Kat­he­ri­ne Heigl), jo­ka hai­kai­lee po­mon­sa perään vielä sil­loin­kin kun tämä on kih­lois­sa hä­nen si­sa­ren­sa kans­sa ja oi­kea prins­si kol­kut­te­lee ovel­la. Elo­ku­va tar­joi­lee tuu­tin täy­deltä tu­tun tur­val­lis­ta ro­mant­tis­ta höttöä, jol­la on hyvä eristää lep­poi­sa sun­nun­tai-il­tapäivä tu­le­van vii­kon ar­ki­ses­ta aher­ruk­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä filmimäinen kuva ja puhdas ääniraita. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (4 min.), kolme koostetta elokuvan synnystä (yht. 25 min.) ja elokuvan teemaa sivuava kooste hääpukujen alennusmyynnin tunnelmista (5 min.). (IJ)
06/02/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy