Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Montpensierin prinsessa

La princesse de Montpensier 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262158EAN: 6416548200019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­da­me de La Fayet­ten no­vel­liin pe­rus­tu­va elo­ku­va ker­too 1500-­lu­vun hu­ge­not­ti­so­tien kat­vee­seen kiin­nit­tyvästä ro­mant­ti­ses­ta draa­mas­ta.

Ma­da­me de La Fayet­ten no­vel­liin pe­rus­tu­va elo­ku­va ker­too 1500-lu­vun hu­ge­not­ti­so­tien kat­vee­seen kiin­nit­tyvästä ro­mant­ti­ses­ta draa­mas­ta. Ai­kan­sa ta­paan nai­ma­kau­pat oli­vat vai­ku­tus­val­lan va­luut­taa. Ma­rie de Mé­ziè­rez jou­tuu jättämään ra­kas­tet­tun­sa Hen­ri de Gui­sen ja me­nemään vas­ta­ha­koi­ses­ti nai­mi­siin serk­kun­sa, Mont­pen­sie­rin prins­sin kans­sa.
E­lo­ku­van avain­hah­mo on mo­ni­tai­toi­nen Cha­ban­ne­sin hert­tua (Lam­bert Wil­son), jo­ka tun­teis­taan huo­li­mat­ta tyy­tyy ra­tio­naa­li­siin rat­kai­sui­hin.
Tai­ta­vaa epook­kia ja luon­te­vaa juo­nen­kul­je­tus­ta voi ihail­la. Ai­van lo­pul­li­siin päämää­riin, op­por­tu­nis­min syvä­leik­kauk­seen, ei kui­ten­kaan päästä.

Kuva, ääni & ekstrat

BD-version kuvan selkeys ja tarkkuus erottuvat selkeästi DVD-versiosta. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
20/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy