Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mr. Nice

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 262134EAN: 7391970037817

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tu­le­van has­his­ku­nin­kaan tie käy pie­nestä wa­le­si­lai­ses­ta kylästä Oxf­ro­diin.

Tu­le­van has­his­ku­nin­kaan tie käy pie­nestä wa­le­si­lai­ses­ta kylästä Oxf­ro­diin. Ted­dy­boyn Dra­per-pu­ku ja pu­li­son­git vaih­tu­vat kaf­taa­niin 1960-lu­vun sven­gaa­van Lon­toon sydä­messä yr­tin käy­dessä kau­pak­si. Kun bis­nes täy­tyy laa­jen­taa Yh­dy­val­toi­hin, pa­luu­ta ei enää ole.
Howard Mark­sin ro­maa­niin pe­rus­tu­van kli­sei­sen ta­ri­nan kat­soo ih­meen su­ju­vas­ti lä­pi. Lo­pul­ta siitä ei to­sin jää kä­teen muu­ta kuin se, että se ker­ran­kin yh­distää kah­den kelt­ti­taus­tai­sen hie­non näyt­te­lijän, Rhys Ifan­sin ja Da­vid Thew­li­sin, yh­teen. Vaik­ka jäl­kimmäi­nen on­kin Wa­le­sia poh­joi­sem­paa, Black­poo­lis­ta, selvä kelt­tihän jol­lei ai­van pik­ti hän­kin on.
It­se huu­me­kes­kus­te­luun elo­ku­val­la ei ole muu­ta an­net­ta­vaa kuin se, että myös sym­paat­ti­set ih­mi­set käyttävät huu­mei­ta. Ja al­ko­ho­lia. Ja har­ras­ta­vat ou­toa sek­siä jne.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
18/10/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy