Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Poet

Hearts of War 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: BBIKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717185534214

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BBI) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­sen maail­man­so­dan Puo­laan si­joit­tu­va te­ko­ru­nol­li­nen elo­ku­va hu­maa­nis­ta sak­sa­lai­sup­see­ris­ta, jo­ka ra­kas­tuu pi­ka­vauh­tia lu­mi­myrs­kystä pe­las­ta­maan­sa juu­ta­lais­tyttöön.

Toi­sen maail­man­so­dan Puo­laan si­joit­tu­va te­ko­ru­nol­li­nen elo­ku­va hu­maa­nis­ta sak­sa­lai­sup­see­ris­ta (Jo­nat­han Scar­fe), jo­ka ra­kas­tuu pi­ka­vauh­tia lu­mi­myrs­kystä pe­las­ta­maan­sa juu­ta­lais­tyttöön (Ni­na Dob­rev). Mo­nen­moi­sel­le mut­kal­le vääntäy­tyvä ta­ri­na äl­lis­tyttää enemmän kuin kos­ket­taa ja hu­vit­taa enemmän kuin va­kuut­taa. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat hyvää pe­rus­ta­soa, mut­ta nau­ret­ta­van töksähtäen ete­nevä ta­ri­nan­kul­je­tus ei jätä minkään­lais­ta si­jaa us­kot­ta­vien hah­mo­jen syn­ty­mi­sel­le. Täy­del­li­sen epäus­kot­ta­va elo­ku­va, mut­ta on­nek­seen lä­peensä ta­hat­to­man haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa vilahtavasta mikrofonista huolimatta tuotantoarvot ovat kohtuulliset ja sisällöllisesti kuva näyttää lavasteita ja puvustusta myöten periodiuskottavalta ja kauniilta. Tekniseltä tasoltaan kuva ailahtelee asiallisen terävän ja videomaisen pehmeän välillä ollen parhaimmillaan päivänvaloon sijoittuvissa ulkokuvissaan. Ääniraita tavoittelee runollisen unista vaikutelmaa, joten myös tilakuvaa muistetaan luodata. Ilahduttavasti ääniraita selviää myös pienimuotoisista taistelukohtauksista verrattain uskottavasti. Tekstitys vain hollanniksi. Ekstraton. Hollantilainen julkaisu. (IJ)
23/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy