Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Executive Decision

Ratkaisun hetket 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jum­bo­je­tin kaa­pan­neet ter­ro­ris­tit pitävät 400 mat­kus­ta­jaa pant­ti­van­kei­naan ja vaa­ti­vat ame­rik­ka­lais­ten kom­man­do­jen siep­paa­man pääl­likkönsä va­paut­ta­mis­ta sekä lu­paa las­keu­tua ko­neen tank­kaus­ta var­ten Was­hing­to­niin.

Jum­bo­je­tin kaa­pan­neet ter­ro­ris­tit pitävät 400 mat­kus­ta­jaa pant­ti­van­kei­naan ja vaa­ti­vat ame­rik­ka­lais­ten kom­man­do­jen siep­paa­man pääl­likkönsä va­paut­ta­mis­ta sekä lu­paa las­keu­tua ko­neen tank­kaus­ta var­ten Was­hing­to­niin. Las­ti­ruu­mas­sa pii­lee kui­ten­kin pie­ni yllä­tys vääräus­koi­sil­le: muu­ta­ma heh­to­lit­ra her­mo­kaa­sua.
Rat­kai­sun het­ket (toi­sel­ta ni­meltään Cri­ti­cal De­ci­sion) on jok­seen­kin ta­va­no­mai­nen toi­min­tae­lo­ku­va ara­bi­ter­ro­ris­teis­ta, joi­den sa­ta­nis­ti­set hank­keet vääjäämättä ka­riu­tu­vat ylväi­den jenk­ki­ri­ta­rien (mm. Kurt Rus­sell ja Ste­ven Sea­gal) yli­voi­mai­seen ä­lyk­kyy­teen ja voi­maan.
Pie­nenä ku­rio­si­teet­tinä mai­nit­ta­koon, että ter­ro­ris­tien nok­ka­miestä näyt­te­lee te­le­vi­sion Her­cu­le Poi­rot’­na tu­tuk­si tul­lut Da­vid Suc­het. Ste­ven Sea­gal sen si­jaan ei ruu­dul­la kauaa viih­dy.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikko kuvan ja äänen taso. Levyllä ei ekstroja. (IJ).
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy