Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vain frendejä

Just Friends 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202869EAN: 6420201169834

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mah­ta­van il­mapäi­nen ja ajoit­tain suo­ras­taan il­keä ko­me­dia en­ti­sestä plösöstä, jo­ka 10 vuo­den pin­ta­lii­don jäl­keen löytää kou­luai­kai­sen ihas­tuk­sen­sa uu­del­leen.

Mah­ta­van il­mapäi­nen ja ajoit­tain suo­ras­taan il­keä ko­me­dia en­ti­sestä plösöstä (Ryan Rey­nolds), jo­ka 10 vuo­den pin­ta­lii­don jäl­keen löytää kou­luai­kai­sen ihas­tuk­sen­sa (A­my Smart) uu­del­leen. Pe­rus­juo­ni on 100% kierrä­tet­tyä kli­settä ja jo­pa si­vu­juon­teet ovat tuon­ti­ta­va­raa, mut­ta ko­ko­nai­suus on yllättävän yh­tenäi­nen, tuo­re ja en­nen kaik­kea haus­ka viih­dy­ke.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva on miellyttävän levollinen ja sekä väritoistoltaan että terävyydeltään hyvää keskitasoa. Ääniraita on niin ikään selkeä ja komediaksi ilahduttavan eloisa. Myös tilakanavia käytetään ajoittain. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy