Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelmien naapuri

The Girl Next Door 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110714EAN: 6438044037654

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tom Crui­sen Ris­ky Bu­si­ness päi­vi­tet­tynä Ame­ri­can Pie -y­leisöl­le.

Tom Crui­sen Ris­ky Bu­si­ness päi­vi­tet­tynä Ame­ri­can Pie -y­leisöl­le. High Sc­hoo­lis­ta pian val­mis­tu­va luo­kan prii­mus (E­mi­le Hirsch) uh­ka jäädä pait­si vil­listä opis­ke­li­jaelämästä, kun­nes naa­pu­riin muut­taa määrä­tie­toi­nen kau­no­tar (24-sar­jan Elis­ha Cuth­bert). Isän Porsc­he on tällä ker­taa tur­vas­sa, mut­ta vaih­to-op­pi­laan mat­ka­kas­sa täy­tyy nyt haa­lia uu­del­leen ka­saan, jos ei ai­van pros­ti­tuu­tioon tur­vau­tuen niin ai­kuis­viih­teen kei­noin kui­ten­kin. Viih­dyttävän ja haus­kan, draa­ma­pi­toi­sen ko­me­dian ai­noa var­jo­puo­li on ai­kuis­viih­dea­lan hie­noi­nen si­lot­ta­mi­nen alaikäis­ten kat­so­jien sil­missä. Oh­jaa­jan pi­den­net­ty ver­sio, ja on­kin vai­kea ku­vi­tel­la, kuin­ka elo­ku­vaan oli­si ol­lut mah­dol­lis­ta sisäl­lyttää enää tätä enempää pal­jas­ta pin­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole ehdottoman terävä eikä väritoistoltaan täydellisen erotteleva tai sävykäs, mutta molempien kriteerien saralla liikutaan kuitenkin miellyttävän ja erinomaisen tason välimaastossa. Jälki on niin ikään huomattavan rakeista. Ääniraita jää vääjäämättä naiskauneutta pursuavan kuvan varjoon, mutta toimii ongelmattomasti sen tukena, niin dialogin, hyvin valitun musiikin kuin tarvittaessa tehosteidenkin kautta. Ekstroissa ohjaajan viihdyttävä kommenttiraita, pääosan Emile Hirschin ja Elisha Cuthbertin erilliset kommentit yhteensä 9 kohtaukseen, triviatekstitys, making of (10 min.), poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (10 min.), pieleen menneitä otoksia (3 min.), Eli experience (8 min.), kuvagalleria, traileri ja hauska easter egg (10 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy