Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Wonderland Murders

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Val Kil­mer eläy­tyy 35-­sent­ti­sellä työ­ka­lul­laan noin tu­han­nes­sa elo­ku­vas­sa esiin­ty­neen 1970-­lu­vun por­no­ku­nin­kaan John Hol­me­sin roo­liin hek­ti­sin ot­tein.

Val Kil­mer eläy­tyy 35-sent­ti­sellä työ­ka­lul­laan noin tu­han­nes­sa elo­ku­vas­sa esiin­ty­neen 1970-lu­vun por­no­ku­nin­kaan John Hol­me­sin roo­liin hek­ti­sin ot­tein.
D­ra­ma­tur­gi­nen jän­ni­te saa­daan eri­kois­laa­tui­ses­ta mur­ha­ju­tus­ta, jo­hon Hol­mes sot­keu­tui eh­toou­ran­sa ko­kaii­nin­hi­mos­sa. Do­ku­men­ti­no­mai­suus aut­taa viemään ta­ri­naa sy­vemmäl­le kuin Boo­gie Nights, jo­ka ker­too käytännössä sa­mois­ta ih­mi­sistä.
Ai­noa heik­kous on Ras­ho­mo­nin tyy­li­nen, sa­mo­jen ta­pah­tu­mien ku­vaa­mi­nen eri näkö­kul­mis­ta, jo­ka tun­tuu ai­ka van­hal­ta tyy­lit­te­lyltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kuvailmaisussa käytetään luovasti LA:n karttaa ja sanomalehtiartikkeleita. Tökerö kerrosstoppi. Kova soundtrack: Bad Company, Cars, Stooges… Ekstroihin on tallennettu 106 minuutin dokumentti Holmesista ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy