Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mela kateissa

Without a Paddle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200397EAN: 64150515510514

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­men­net­tu ni­mi tuo so­pi­via miel­leyh­ty­miä, mut­ta me­la on ai­na konk­reet­ti­nen asia.

Suo­men­net­tu ni­mi tuo so­pi­via miel­leyh­ty­miä, mut­ta me­la on ai­na konk­reet­ti­nen asia. Kun sen ka­dot­taa, ti­lal­le voi ai­na­kin yrittää et­siä uut­ta.
Mut­ta jos oh­jaa­jan nä­ke­mys on hu­kas­sa, apua ei löy­dy kuin tuot­ta­jan roh­keu­des­ta lo­pet­taa pro­jek­ti al­ku­te­kijöi­hinsä. Ko­me­dian tyy­li jää 1970-lu­vul­le hul­lut­te­lui­neen, mut­ta ta­ri­na py­syy sentään koh­tuul­li­ses­ti ka­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Luonnonäänet piristävät ääniraitaa. Ekstroissa kommenttiraita, videoraita, traileri, 13 poistettua kohtausta kommentein ja 18 min. dokumentti. (TM)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy