Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wide Awake

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri ka­to­li­nen poi­ka me­nettää isoisänsä ja päättää et­siä Ju­ma­lan.

Nuo­ri ka­to­li­nen poi­ka me­nettää isoisänsä ja päättää et­siä Ju­ma­lan. En­si­rak­kaus ja ba­se­bal­lia ra­kas­ta­va nun­na ovat ai­ka ve­re­viä koh­tauk­sia, mut­ta sii­rap­pi­nen il­mai­su är­syttää. Ei tul­lut ai­van täy­del­listä kop­pia, mut­ta oh­jaa­ja te­ki pa­rem­mat oh­jauk­se­na ai­ka pian tämän jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen kuva ja tylsähkö ääniraita. Ohjaaja ei ollut vielä innostunut luovasta äänenkäytöstä, josta hän tuli myöhemmin kuuluisaksi. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Joseph Cross
Tarina: M. Night Shyamalan
Kuvaus: Adam Holender
Musiikki: Edmund Choi Shok

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy