Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
TV

Linnunradan käsikirja liftareille

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: TV
 
Vuosi: 2005Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Buena Vista 
  
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200447  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va esi­tetään tänään lauan­tai­na 30.5.

E­lo­ku­va esi­tetään tänään lauan­tai­na 30.5. klo 23.20-1.35 Ne­lo­sel­la:
"Don’t Pa­nic." Doug­las Adam­sin klas­sik­ko­ro­maa­nis­ta teh­ty uu­dem­pi elo­ku­va­ver­sio on van­haa pa­rem­pi. Hu­vit­ta­vaa on se, että il­mes­ty­mi­sensä ai­kaan tun­tui siltä, että pää­lif­ta­ri Art­hur Dent (Mar­tin Free­man) vai­kut­ti siltä kuin Of­fi­cen Tim­my jat­kai­si uu­sia seik­kai­lui­taan. Nyt­tem­min tun­tuu siltä, että Bil­bo tai toh­to­ri Wat­son on asial­la. Sik­si läh­temättömän jäl­jen Free­man on pää­roo­leis­saan jättä­nyt vii­mei­sen kym­me­nen vuo­den ai­ka­na.
Vuo­den 2005 elo­ku­va­kin edus­taa jy­kevää me­noa, mut­ta sil­le ei voi mitään, että kaik­ki Doug­las Adam­sin vin­keet ovat kat­so­jal­le tur­han tut­tu­ja. Nii­den te­ho kär­sii. Ai­kam­me par­hai­ta sa­tii­re­ja tämä jo­ka ta­pauk­ses­sa on.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy