Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ellie Parker

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201870EAN: 6416548356914

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Joo, me sit­ten soi­tel­laan…” Tun­te­mat­to­muu­des­ta täh­tey­teen pyr­kivän El­lie Par­ke­rin elämä ei ole help­poa elo­ku­va­teol­li­suu­den ar­mot­to­mas­sa ja pin­nal­li­ses­sa maail­mas­sa.

”­Joo, me sit­ten soi­tel­laan…” Tun­te­mat­to­muu­des­ta täh­tey­teen pyr­kivän El­lie Par­ke­rin (Nao­mi Watts) elämä ei ole help­poa elo­ku­va­teol­li­suu­den ar­mot­to­mas­sa ja pin­nal­li­ses­sa maail­mas­sa. Elämä Hol­lywoo­dis­sa on jat­ku­vaa koe-e­siin­ty­mistä ja pik­ku­roo­lien ka­las­te­lua, se­ka­van yk­si­tyi­selämän kes­kellä. Elo­ku­vas­sa on so­pi­vas­ti ylinäy­tel­tyjä koh­tauk­sia, jot­ka saa­vat nau­ru­her­mot ak­ti­voi­tu­maan.
Selväs­ti val­ta­vir­ras­ta poik­kea­vas­sa elo­ku­vas­sa on mu­ka­na so­pi­vas­ti it­sei­ro­niaa. Tämä ja­kaa taa­tus­ti mie­li­pi­teet kah­tia. Elo­ku­vas­ta jo­ko pitää tai sit­ten ei. El­lie Par­ker on vuon­na 2001 val­mis­tu­neen, Scott Cof­feyn oh­jaa­man, sa­man­ni­mi­sen ly­hy­te­lo­ku­van pitkä ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumenttimainen kuvaus. Kamera heiluu ja kokonaisuus näyttää amatöörimäiseltä.. Videokameran tasoista kuvaa. Kuva on rakeinen, suttuinen. Vaaleanpäät ovat puhki. Aliasing-välkyntää on havaittavissa. Kaihtimet värisevät. Pientä palikoitumista myös havaittavissa. Ääniraita on keskitasoa, joka pääasiassa toistuu keskikanavasta. Dialogihan on tässä pääasiassa. Ekstroissa traileri ja filmografiat. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy