Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Diary of Anne Frank

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1959Kesto: 172 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 51513EAN: 7391772394415

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­ne Fran­kin päivä­kir­ja kuu­lui ai­koi­naan jo­kai­sen nuo­ren lu­ki­jan, ai­na­kin tytön, va­kio­lu­ke­mis­toi­hin.

An­ne Fran­kin päivä­kir­ja kuu­lui ai­koi­naan jo­kai­sen nuo­ren lu­ki­jan, ai­na­kin tytön, va­kio­lu­ke­mis­toi­hin. Kol­me­tois­ta­vuo­tiaan juu­ta­lais­tytön traa­gi­nen ta­ri­na kos­ket­taa en­nen kaik­kea sik­si, että se oli tot­ta. Nat­seil­ta kät­key­tyvä per­he on help­po sa­mas­tu­mis­koh­de, mut­ta to­teu­tus­kin on tai­ta­va: klaust­ro­fo­bia kie­do­taan ih­mi­soi­keus­fi­lo­so­foin­tiin. Hie­noa on se, että nyt on tar­jol­la täys­pitkä ver­sio, sillä elo­ku­van kes­toa ty­pis­tet­tiin vä­lillä pa­ri­kym­mentä mi­nuut­tia. Ku­vaus­ryhmä käyt­ti osin al­ku­peräistä ta­loa ku­va­tes­saan Amst­ra­da­mis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen mustavalkokuva ja selkeä levitys neljälle äänikanavalle. Ei ekstroja. Varoituksen sana: alkumusiikki ilman kuvaa kestää peräti kolme ja puoli minuuttia. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy