Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Walking Tall - The Payback

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204416EAN: 5051160203416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kevin Sorbo
Kevin Sorbo

Elokuva

Mon­ta­ko ker­taa sa­ma ta­ri­na voi­daan ku­va­ta?

Mon­ta­ko ker­taa sa­ma ta­ri­na voi­daan ku­va­ta? Tässä van­han ko­ti­kau­pun­gin pe­las­ta­ja (Ke­vin Sor­bo) il­maan­tuu ojen­ta­maan pai­kal­li­sia kon­nia, kun nämä ah­neuk­sis­saan lis­tivät hä­nen she­rif­fi-isänsä. Au­dio­vi­suaa­li­ses­ti välttävä to­teu­tus ei pal­joa pe­las­ta kun näyt­te­lijät ovat amatöö­rejä ja ta­ri­na dia­lo­gia myö­ten jo niin mo­net­ta ker­taa kierrä­tet­tyä että osa an­nis­ta on jo pa­has­ti lan­noit­teek­si muut­tu­nut­ta. Huo­no elo­ku­va, mut­tei kyl­lin huo­no ol­lak­seen kat­so­mi­sen ar­voi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kohina on runsasta, eikä väritoisto ole puhtainta mahdollista, mutta toimivan tasokkaasta jäljestä on kuitenkin kyse. Ääniraita on selkeä ja kaikin puolin ongelmaton, mutta sisällöllisesti vaisu. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.), jotka tarjoilevat vain pitemmän istunnon ilman mitään lisäarvoa. (IJ)
01/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy