Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pienet soturit

Small Soldiers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.26*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­lu­maail­man ih­meel­li­syyk­siä hyö­dyntävät elo­ku­vat ovat usein flo­pan­neet.

Le­lu­maail­man ih­meel­li­syyk­siä hyö­dyntävät elo­ku­vat ovat usein flo­pan­neet. Joe Dan­te osaa kie­li­pos­kel­la teh­dyn jän­ni­tyk­sen. Le­lui­hin asen­ne­taan va­hin­gos­sa so­ta­teol­li­suu­den mik­ro­si­ru­ja. Työ on tai­do­kas­ta, mut­ta hie­man hen­getöntä. Pi­ran­han ai­kais­ta Dan­tea tu­lee ikävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva. Digitaalihäiriöitä. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja epäonnistuneita otoksia, dokumentti, traileri, faktaruutuja ja biografeja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy