Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Steve Zissoun vedenalainen maailma

The Life Aquatic with Steve Zissou 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200117EAN: 7393834525706

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”Lä­he­tetään po­jal­le pi­po ja spee­dot”.

”Lä­he­tetään po­jal­le pi­po ja spee­dot”. Kaik­ki 1970-lu­vul­la te­le­vio­sio­ta kat­so­neet muis­ta­vat rans­ka­lai­sen, Ca­lyp­so-lai­val­la me­re­na­lai­sia tut­ki­muk­siaan te­kevän Jac­ques Cous­teaun (1910-1997) tv-sar­jan. Oh­jaa­ja Wes An­der­son loi pa­ro­dian eri­koi­ses­ta syvän­me­ren ryhmästä, jon­ka Be­la­fon­te-a­luk­sel­la (niinpä) on pa­ras va­rus­tus keit­tiössä.
Ikävä kyllä huu­mo­rin len­to on epä­ta­sais­ta. Hur­ja kas­ti: Bill Mur­ray, Owen Wil­son, Ca­te Blanc­hett, An­je­li­ca Hus­ton, Wil­lem Da­foe, Jeff Goldb­lum, Mic­hael Gam­bon ja Bud Cort.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraidan valopilkkuja on lopulta osuva musiikinkäyttö. Seu Jorge laulaa David Bowien musaa portugaliksi, mutta vieläkin hurjempi on Iggy & The Stoogesin ”Search and Destroyn” käyttö tiukassa merirosvokohtauksessa. Ekstroissa kommenttiraita, 10 poistettua kohtausta, pääsiäismuna (asiasta mainitaan takakannessa!) ja 15 min. dokumentti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy