Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Meet the Feebles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Härs­kiä Mup­pet-­pa­ro­diaa uu­si­see­lan­ti­lai­sit­tain.

Härs­kiä Mup­pet-pa­ro­diaa uu­si­see­lan­ti­lai­sit­tain. Can­ne­sin krii­ti­kot va­lit­si­vat tämän par­haak­si elo­ku­vak­si.
G­ro­tes­kia ani­maa­tio­go­rea, mut­ta pe­rin hu­pai­sal­la ta­val­la to­teu­tet­tu­na. Pe­ter Da­sen­tin mu­siik­ki on eh­taa Dis­ney-ta­soa, mut­ta Dan­ny Mul­he­ro­nin "So­do­my" men­nee jo yli kaik­kien odo­tus­ten.
O­sa Pe­ter Jack­son -bok­sia. Vas­taa­van yk­sittäi­sen le­vyn jul­kai­si aiem­min Fu­tu­re Film.

Kuva, ääni & ekstrat

Levylle ei ole tallennettu muita ekstroja kuin ohjaajan biografia. Näyttelijöille olisikin ollut vaikea keksiä historiaa - se olisi itse asiassa ollutkin hyvä idea. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy