Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Red Heat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1988Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95622EAN: 5050582767544

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Neuk­ku­je­pa­ri ki­pai­see Chi­ca­goon ha­ke­maan ka­ran­nut­ta ma­fioo­soa ta­kai­sin ko­tiin, mut­ta ku­ten odot­taa so­pii, ei sop­pa py­sy pur­kis­sa edes len­to­kentäl­le as­ti.

Neuk­ku­je­pa­ri (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger) ki­pai­see Chi­ca­goon ha­ke­maan ka­ran­nut­ta ma­fioo­soa ta­kai­sin ko­tiin, mut­ta ku­ten odot­taa so­pii, ei sop­pa py­sy pur­kis­sa edes len­to­kentäl­le as­ti. Ai­sa­pa­ri­na lu­sik­ka­hom­mis­sa Ja­mes Be­lus­hi, jol­la on tässä jok­seen­kin sa­man­lai­nen roo­li kuin Ed­die Murp­hyllä 48 tun­nis­sa. Toi­min­ta on peh­mois­ta, juo­ni ke­peän kaa­va­mai­nen ja ke­vein kai­kis­ta on lup­po­het­kinä lauot­tu hu­pi­mie­li­nen kult­tuu­ri­kom­men­taa­ri. Puut­teis­taan huo­li­mat­ta ky­seessä on hil­peän viih­dyttävä 80-lu­vun toi­min­ta­ko­me­dia, jos­sa Ars­ka on vielä tiu­kas­sa kun­nos­sa ja läppä lentää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni on hyvin linjassa aiemman DVD:n antamiin odotuksiin nähden. Jälki on kauttaaltaan hieman kalvomaista ja paikoin myös hieman rosoista. Anti on hallitumpaa ja erottelevampaa kuin DVD:llä, mutta ero ei ole suuri. Ääniraita laukoo sähikäisiä takakanaviin ja hoitaa muutoinkin tonttinsa mukisematta. Ekstroissa elokuvan analyysiä (HD 10 min.), muidenkin Schwarzenegger-elokuvien yhteydessä nähty kooste miehestä itsestään (HD 16 min.) ja traileri. (IJ)
20/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy