Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zulu Dawn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89015EAN: 6416548825915

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wins­ton Churc­hill pai­nos­tet­tiin ai­koi­naan ju­lis­ta­maan so­dan pis­kui­sel­le Suo­mel­le Neu­vos­to­lii­ton suh­tei­den vuok­si.

Wins­ton Churc­hill pai­nos­tet­tiin ai­koi­naan ju­lis­ta­maan so­dan pis­kui­sel­le Suo­mel­le Neu­vos­to­lii­ton suh­tei­den vuok­si. Bri­tit in­toi­li­vat vielä­kin hep­poi­sim­mal­la pe­rus­teil­la 1800-lu­vun lo­pul­la, kun zu­lu­jen 30 000 so­tu­rin ar­mei­ja an­toi im­pe­ria­lis­teil­le vas­tuk­sen. Zu­lu –e­lo­ku­van epä­vi­ral­li­nen jat­ko-o­sa on ker­ron­nal­taan jäh­meä, eikä ymmärrä hyö­dyntää hyvää kas­tiaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hävyttömän rakeinen ja koodausvirheinen kuva on nimensä vastaisesti katselukelpoinen oikeastaan vain keskipäivän auringossa kuvatuissa kohtauksissa. Kaiken huipuksi Panavision-kuva rajataan alkutekstien jälkeen korkeammaksi laajakuvaksi. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy