Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Teräsjengi

Steelyard Blues 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 81298EAN: 7321944753139

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Y­lei­nen syyttäjä jou­tuu hel­tee­seen ro­mu­ral­lis­ta haa­vei­le­van hult­tio­vel­jen pääs­tyä eh­do­na­lai­seen.

Y­lei­nen syyttäjä jou­tuu hel­tee­seen ro­mu­ral­lis­ta haa­vei­le­van hult­tio­vel­jen (Do­nald Sut­her­land) pääs­tyä eh­do­na­lai­seen.
Pu­hal­luk­sen taus­ta­ryhmän cra­zy­ko­me­dia tun­tuu hie­man van­hen­tu­neel­ta, mut­ta on edel­leen kat­sot­ta­vaa hu­vi­tus­ta.
Ja­ne Fon­da te­kee ru­tii­ni­suo­ri­tuk­sen ilo­tyttönä. John Sa­va­ge soit­taa Ric­ken­bac­ke­ria. Muu­ta­ma hu­vit­ta­va käännös­vir­he: ”y­ritä ol­la vii­leäm­pi”. Mer­cu­ry vään­tyy Mer­suk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä monoraita. Maukkaasta bluesmusiikista vastanneen ryhmän mukana toimivat peräti Mike Bloomfield ja Paul Butterfield. Ekstroissa 4 min. dokumentti ja kaksi traileria. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy