Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Armoton maa - Open Range

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108950EAN: 6420201162989

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si län­nen­seik­kai­lu, jo­ka on kuin suo­raan ita­lia­lais­ten kä­si­kir­joit­ta­ja Bo­nel­lin ja piirtäjä Ga­le­pin Tex Wil­ler -­seik­kai­luis­ta.

Uu­si län­nen­seik­kai­lu, jo­ka on kuin suo­raan ita­lia­lais­ten kä­si­kir­joit­ta­ja Bo­nel­lin ja piirtäjä Ga­le­pin Tex Wil­ler -seik­kai­luis­ta. Mic­hael Gam­bon on suur­ti­lal­li­nen, jo­ka ei pidä avo­lai­dun­ta­jis­ta. Pai­kal­li­nen lain­val­vo­ja apu­naan hän aset­tuu häätämään tu­li­joi­ta. Ke­vin Cost­ner on pi­ris­ty­nyt vai­kei­den ai­ko­jen jäl­keen köyhän mie­hen Ste­ve Mc­Quee­nis­ta har­va­hiuk­si­sek­si, to­den­mu­kai­sem­mak­si toi­mi­jak­si. Psy­ko­lo­gi­nen tun­nel­ma men­nei­syy­den haa­mu­jen kal­va­man Cost­ne­rin ja cow­boy-pe­ri­ku­van, Bob Du­val­lin, vä­lillä on hy­vin luon­te­va. Ai­noa moi­te: lop­pu­ka­hi­na äi­tyy tur­han ki­ha­rai­sek­si.
Kau­nis ja tark­ka ku­va. Kak­si hie­noa ää­ni­rai­taa. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 13 min. do­ku­ment­ti Cost­ne­rin juon­ta­ma­na, 7 min ku­vakä­si­kir­joi­tuk­sis­ta ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy