Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Prisoner

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 270 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 268675EAN: 5706143183826

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­neen 60-­lu­vun brit­ti­mi­ni­sar­jan hy­vin löyhä uu­del­leen fil­ma­ti­soin­ti.

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­neen 60-lu­vun brit­ti­mi­ni­sar­jan hy­vin löyhä uu­del­leen fil­ma­ti­soin­ti. Jim Ca­vie­zel on mies vail­la men­nei­syyttä, tai pa­rem­min­kin Nu­me­ro 6, jo­ka ei tun­ne oloaan ko­toi­sak­si maail­man na­vak­si te­key­tyvässä aa­vik­ko­kau­pun­gis­sa. Ian Mc­Kel­len on paik­kaa pyö­rittävä Nu­me­ro 2, mut­ta se mik­si sir­kus­ta pyö­ri­tetään jää san­ka­rim­me rat­kot­ta­vak­si.
Vetämätön ker­ron­ta ja pla­se­bo-kas­tiin me­nevä mitään­sa­no­ma­ton to­teu­tus ve­sittävät seik­kai­lun mil­tei lähtö­kuop­piin. Myös dia­lo­gi vai­kut­taa ma­sen­ta­van mer­ki­tyk­settömältä, vaik­ka ta­voit­tee­na on­kin jon­kin­lai­nen psy­ko­lo­gi­nen viiltä­vyys. Hyvät en­nak­ko-o­do­tuk­set muut­tu­vat jo pa­rin en­simmäi­sen mi­nuu­tin ai­ka­na pet­ty­myk­sek­si, eikä kurs­si enää siitä va­li­tet­ta­vas­ti kään­ny vaik­ka tem­po nou­see­kin hie­man lop­pua koh­den.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen televisiomainen kuva ja ääni. Ekstroissa kooste Comic Con 2009 -messuilta (11 min.) ja sivuosan näyttelijöiden sekalaista jorinaa (3 min.). Kahdella levyllä. (IJ)
08/10/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy