Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Prisoner

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 270 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 268675EAN: 5706143183826

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­neen 60-­lu­vun brit­ti­mi­ni­sar­jan hy­vin löyhä uu­del­leen fil­ma­ti­soin­ti.

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­neen 60-lu­vun brit­ti­mi­ni­sar­jan hy­vin löyhä uu­del­leen fil­ma­ti­soin­ti. Jim Ca­vie­zel on mies vail­la men­nei­syyttä, tai pa­rem­min­kin Nu­me­ro 6, jo­ka ei tun­ne oloaan ko­toi­sak­si maail­man na­vak­si te­key­tyvässä aa­vik­ko­kau­pun­gis­sa. Ian Mc­Kel­len on paik­kaa pyö­rittävä Nu­me­ro 2, mut­ta se mik­si sir­kus­ta pyö­ri­tetään jää san­ka­rim­me rat­kot­ta­vak­si.
Vetämätön ker­ron­ta ja pla­se­bo-kas­tiin me­nevä mitään­sa­no­ma­ton to­teu­tus ve­sittävät seik­kai­lun mil­tei lähtö­kuop­piin. Myös dia­lo­gi vai­kut­taa ma­sen­ta­van mer­ki­tyk­settömältä, vaik­ka ta­voit­tee­na on­kin jon­kin­lai­nen psy­ko­lo­gi­nen viiltä­vyys. Hyvät en­nak­ko-o­do­tuk­set muut­tu­vat jo pa­rin en­simmäi­sen mi­nuu­tin ai­ka­na pet­ty­myk­sek­si, eikä kurs­si enää siitä va­li­tet­ta­vas­ti kään­ny vaik­ka tem­po nou­see­kin hie­man lop­pua koh­den.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen televisiomainen kuva ja ääni. Ekstroissa kooste Comic Con 2009 -messuilta (11 min.) ja sivuosan näyttelijöiden sekalaista jorinaa (3 min.). Kahdella levyllä. (IJ)
08/10/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy