Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suhteita

Rollover 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90175EAN: 7321944722654

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­liit­ti­sen tril­le­rin mes­ta­ri, oh­jaa­ja Alan J. Pa­ku­la sy­ven­tyi ta­lou­del­li­seen krii­siin, kun Wall St­ree­tin pank­kii­rit al­ka­vat pe­la­ta ara­bi­mil­jar­dien kans­sa.

Po­liit­ti­sen tril­le­rin mes­ta­ri, oh­jaa­ja Alan J. Pa­ku­la sy­ven­tyi ta­lou­del­li­seen krii­siin, kun Wall St­ree­tin pank­kii­rit al­ka­vat pe­la­ta ara­bi­mil­jar­dien kans­sa. Tyy­likäs to­teu­tus ei saa­vu­ta esi­mer­kik­si Pa­ral­lax Viewin pa­ra­noi­di­suut­ta.
San­ka­ri­pa­ri (Ja­ne Fon­da, Kris Kris­tof­fer­son) pe­laa mu­ka­vas­ti yh­teen, mut­ta hen­kiläö­hah­moi­na he eivät herätä sym­pa­tiaa. Juo­ni­kin on hie­man kau­kaa haet­tu.
Öl­jya­ra­beil­la ei ole va­raa mul­lis­tel­la maail­man­ta­lout­ta, kos­ka hei­lah­te­lut eivät ole edes prins­seil­le hyväk­si. Asen­ne on myös tur­han ra­sis­ti­nen näin WTC-ta­pah­tu­mien­kin va­los­sa. Osa­ma Bin La­den tais­te­lee en­nen kaik­kea näitä ta­ho­ja vas­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö ja kohinainen kuva. Selkeä, tyylikäs monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy