Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Wanderers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

New Yor­kin Bronx 1963: rock n roll al­koi muut­tua, Ken­ne­dy kuo­li, nuo­ria värvät­tiin Viet­na­mia var­ten ja pa­si­fis­min vas­ta­hyökkäys ryöpsäh­ti Dy­la­ni­na il­moil­le.

New Yor­kin Bronx 1963: rock n roll al­koi muut­tua, Ken­ne­dy kuo­li, nuo­ria värvät­tiin Viet­na­mia var­ten ja pa­si­fis­min vas­ta­hyökkäys ryöpsäh­ti Dy­la­ni­na il­moil­le. Nuo­ri­soe­lo­ku­va­na eh­do­ton­ta kär­keä. Mu­siik­ki on va­lit­tu tai­dol­la; ko­ho­koh­dak­si nou­see "Pi­pe­li­ne" -inst­ru­men­taa­li.
Ken Wahl taan­tui tästä tv:n Wi­se­guy-sar­jaan. Ka­ren Al­le­nin var­hai­sia roo­le­ja folk-tyttönä. Huo­maa: Tar­zan-ku­vi­tuk­sis­taan tut­tu Neal Adams maa­la­si ju­lis­teen, jon­ka Duck Boy­sit re­pivät sti­le­teillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Tekninen laatu voisi olla paljon huonompikin, halpasarjasta kun on kyse. Kuvasuhdekin näyttää olevan alkuperäinen. Ekstroihin on tallennettu vain elokuvan teatteritraileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy