Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vidocq ja neitsytmurhat

Vidocq 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­ven-e­lo­ku­va siir­ret­tynä vuo­den 1830 Pa­rii­siin.

Se­ven-e­lo­ku­va siir­ret­tynä vuo­den 1830 Pa­rii­siin. Ge­rard Dé­par­dieu ei näyt­te­le ai­van tur­haa miestä, sillä Eugé­nie François Vi­docq on kaik­kien yk­si­tyi­set­si­vien ark­ki-isä, seik­kai­li­ja ja ri­kol­li­nen, jos­ta tu­li ai­koi­naan pelä­tyn Sû­re­ten en­simmäi­nen po­lii­sipääl­likkö. Tämä to­sielämän san­ka­ri vai­kut­ti suo­raan Hu­gon, Bal­za­cin, Poen, Her­man Mel­vil­len ja Char­les Dic­ken­sin luo­miin hah­moi­hin. Vi­doc­qin myyt­ti pe­rus­tuu mie­hen omiin muis­tel­miin, mut­ta ko. elo­ku­va on silk­kaa mie­li­ku­vit­te­lua. Sa­mas­ta vai­vas­ta myös miestä­kin ai­koi­naan ar­vos­tel­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Symbolistimaalari Gustave Moreaun tyyliä tavoitteleva visuaalinen ilme häikäisee. Vahvasti filttereillä muokatut kuvat tukevat harvoin kerrontaa yhtä vakuuttavasti. Myös ääniraita on referenssitasoa. Ekstroihin on tallennettu yli 100 min. haastattelua, mutta siitä hyötyvät ranskan taitoiset - vain 20 min. on tekstitetty englanniksi. Suomalaisen Apocalyptican musiikkivideo, traileri, tiiseri, julisteita, ranskankielinen kommenttiraita, hahmojen anatomiaa, 7 min. dokumentti ja 7 min. tehoste-esittelyä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy