Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

X-Men 3 –The Last Stand

X-Men 3 – Viimeinen kohtaaminen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA6.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705077

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

X-­Men-t­ri­lo­gian kol­mas osa nap­saut­taa te­ho­se­koit­ti­men täy­sil­le kier­rok­sil­le, mut­ta mo­jo­vas­ta so­ke­ri­hu­ma­las­ta huo­li­mat­ta pir­telön lievä väljäh­ty­nei­syys pistää vä­hi­tel­len lä­pi.

X-Men-t­ri­lo­gian kol­mas osa nap­saut­taa te­ho­se­koit­ti­men täy­sil­le kier­rok­sil­le, mut­ta mo­jo­vas­ta so­ke­ri­hu­ma­las­ta huo­li­mat­ta pir­telön lievä väljäh­ty­nei­syys pistää vä­hi­tel­len lä­pi. Elo­ku­van efek­ti­pul­lis­te­lut ovat ko­meaa täy­tettä ko­ti­teat­te­ril­le, mut­ta ta­ri­na mu­tant­tien pak­ko­pa­ran­nus­hoi­toi­neen al­kaa ol­la yhtä puh­ki­ka­lut­tu jut­tu kuin kierrä­tys­va­lis­tus lu­kion op­pimäärän jäl­keen. Hyvä seik­kai­lu tämä sil­ti on ja kai­kes­sa mus­ta­val­koi­suu­des­saan jo­pa pi­ristävän suo­ra­vii­vai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää rakeensa, mutta tarjoilee tästä huolimatta mainion luotaavaa jälkeä. Jokunen otos sielä täällä jää pehmeäksi, mutta pääosin väritoisto on kylläistä ja erottelukyky ihohuokosten tasolla. Ääniraita on niin ikään viitseliäästi kasattu ja teknisesti vaivatta tehtäviensä tasalla. Ekstroisssa kaksikanavainen kuva-kuvassa-raita, kaksi kommenttiraitaa (sis. ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottajia), poistettuja kohtauksia ja muiden Marvel-elokuvien trailereita. Yhdellä levyllä. Elokuva on julkaistu osana "X-Men and the Wolverine: Adamantium Collection" -boksia, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erillisinä. (IJ)
12/12/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy