Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

21 Jump Street

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051160295671

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Jonah Hill ja Channing Tatum ovat epätodennäköinen työpari
Jonah Hill ja Channing Tatum ovat epätodennäköinen työpari
Jonah Hill ja Brie Larson. Entisestä nörtistä tulee yläasteen uusintakierroksella varsinainen alfauros.
Jonah Hill ja Brie Larson. Entisestä nörtistä tulee yläasteen uusintakierroksella varsinainen alfauros.
Rob Riggle
Rob Riggle

Elokuva

Teennäi­nen myöhäis­tei­nid­raa­man ja je­pa­rie­lo­ku­van hyb­ri­di kah­des­ta mo­pen si­jal­le jää­neestä po­lii­sis­ta, jot­ka saa­vat tehtävän so­lut­tau­tua yläas­teel­le et­simään huu­me­kaup­piai­ta.

Teennäi­nen myöhäis­tei­nid­raa­man ja je­pa­rie­lo­ku­van hyb­ri­di kah­des­ta mo­pen si­jal­le jää­neestä po­lii­sis­ta (C­han­ning Ta­tum ja Jo­nah Hill), jot­ka saa­vat tehtävän so­lut­tau­tua yläas­teel­le et­simään huu­me­kaup­piai­ta. Toi­sel­la ker­ral­la ko­ke­mus on jo­ten­kin kään­ty­nyt pää­lael­leen ja se mikä en­nen oli coo­lia on nyt tauk­kia.
Kie­li pos­kes­sa teh­ty, eikä täy­sin vail­la me­riit­tiä, mut­ta elo­ku­va­na tämä on sil­ti enemmän hölmö kuin haus­ka. John­ny Depp te­kee pik­ku­roo­lin me­ta­ta­son kun­nia­no­soi­tuk­se­na al­ku­peräi­sel­le 21 Jump St­reet -sar­jal­le, jol­ta tämä elo­ku­va pe­rii ni­mensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on vakaa ja erotteleva. Tunnistettavilla takavuosien kappaleilla terästetty ääniraita popittaa palkitsevasti. Ekstroissa puhelias tekijöiden kommenttiraita (ohjaajat, Hill ja Tatum), making of (8 min.), poistettuja kohtauksia (30 min.), mokia (5 min.) ja koosteita Ice Cubesta (2 min.), pääparista (6 min.), Johnny Deppistä (5 min.), Rob Rigglestä (9 min.) ja yhden kohtauksen kuvaamisesta (4 min.). Näistä parasta antia tarjoilee tekijöiden kommenttiraita, mutta sekin jää pitkälti fiilistelyn tasolle. (IJ)
15/10/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy