Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Utelias Vili

Curious Gerge 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[3]
Sallittu kaikenikäisille julkaisijan ilmoituksella. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 202447EAN: 5050582454468

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­nin­kie­li­sessä maail­mas­sa hy­vin tun­net­tuun van­haan las­ten­kir­ja­sar­jaan poh­jau­tu­va ani­maa­tio­seik­kai­lu vik­kelästä api­nas­ta, jo­ka pää­see seik­kai­le­maan sydä­mensä kyl­lyy­destä New Yor­kin ih­meel­li­seen maail­maan.

Eng­lan­nin­kie­li­sessä maail­mas­sa hy­vin tun­net­tuun van­haan las­ten­kir­ja­sar­jaan poh­jau­tu­va ani­maa­tio­seik­kai­lu vik­kelästä api­nas­ta, jo­ka pää­see seik­kai­le­maan sydä­mensä kyl­lyy­destä New Yor­kin ih­meel­li­seen maail­maan. Elo­ku­va poik­keaa mas­sas­ta en­nen kaik­kea vä­rikkään vaah­to­kark­ki­mai­sel­la asen­teel­laan, jo­ka ku­vaa niin vi­suaa­lis­ta il­mai­sua kuin lap­siystäväl­li­sek­si hiot­tua ta­ri­naa. Ai­kui­sy­leisöl­le tässä on hy­vin vähän, jos lain­kaan, tar­jot­ta­vaa, mut­ta ju­nio­rit näyttävät viih­tyvän tämän pa­ris­sa tois­ta­mi­seen­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, pirteän vivahteikkaasti väritetty ja vauhdikkaasti animoitu kuva. Elävä, ja ilahduttavan luonnollinen ääniraita. Ekstroissa vain lyhyt mainoshenkinen pätkä auton suunnittelusta. (IJ)
05/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy