Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Konnasota

What's the Worst that Could Happen? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mikä oli­si pa­hin­ta, mitä voi­si ta­pah­tua?

Mikä oli­si pa­hin­ta, mitä voi­si ta­pah­tua? No jos jou­tuu tämän elo­ku­van kat­so­maan lä­pi ja vielä kir­joit­ta­maan siitä. Mar­tin Law­ren­ce (mur­to­va­ras) ja Dan­ny de Vi­to (il­keä mil­jonää­ri) ot­ta­vat mit­taa toi­sis­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita, 10 poistettua kohtausta, vaihtoehtoloppu, 3 min. ylijäämäotoksia, musiikkivideo ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy