Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Berlin Station - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 513 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746667

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ge­nee­ri­nen agent­tijännä­ri luo juu­ren­sa ny­kypäivän Ber­lii­niin, missä ei ehkä ole kylmän so­dan ten­hoa, mut­ta ko­sol­ti kylmää us­kot­ta­vuut­ta suo­raan por­tis­ta.

Ge­nee­ri­nen agent­tijännä­ri luo juu­ren­sa ny­kypäivän Ber­lii­niin, missä ei ehkä ole kylmän so­dan ten­hoa, mut­ta ko­sol­ti kylmää us­kot­ta­vuut­ta suo­raan por­tis­ta. Rhys Ifan­sin de­ka­dent­ti, mut­ta riu­tu­nut var­jo­mies ja Ric­hard Jen­kin­sin peh­meän mätä po­mo vetävät saa­gan vä­littömäs­ti ylös kli­seis­ten vi­deo­viih­dyk­kei­den sar­jas­ta, jon­ne tämä ta­ri­nan­sa puo­les­ta väistämättä kuu­lui­si.
Ku­vas­tol­taan ilah­dut­ta­van ava­ra ja rap­piol­li­sen kylmä­kis­koi­nen jännä­ri pa­ke­toi ni­pun kli­seitä ve­toa­van kylmäk­si vyyh­dik­si, jo­ka pa­kot­taa us­ko­maan hah­moi­hin­sa ja vä­littämään edes hi­tu­sen juo­nes­taan. Nät­ti ja il­meeltään ka­tu-us­kot­ta­va sar­ja ei ai­na­kaan en­simmäi­sellä kau­del­la ta­voi­ta kylmän­so­dan ver­rok­kien­sa, esim. The Com­pa­ny tai vaik­ka­pa The Ame­ri­cans, imua, mut­ta ve­toaa kyl­lik­si nous­tak­seen pä­teväk­si tee­majännä­rik­si.
Sar­jas­ta on lu­vas­sa ai­na­kin kak­si lisä­kaut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on vakaa ja erotteleva olematta liioitellun videomainen. Skarppi ääniraita tuo mieleen Smallvillen supersankari-sävyt vaikka teema onnin nyt moderni agenttijännäri. Ekstraton. Kymmenen osaa neljällä levyllä. (IJ)
17/12/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy