Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Four Christmases

Neljä joulua yhdessä päivässä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2008Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­van­mu­kai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jot­ka pää­tyvät koh­ta­lon oi­kun joh­dos­ta su­ku­loi­maan oi­kein olan ta­kaa jou­luaat­to­na.

Kaa­van­mu­kai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta (Ree­se Wit­hers­poon ja Vin­ce Vaughn), jot­ka pää­tyvät koh­ta­lon oi­kun joh­dos­ta su­ku­loi­maan oi­kein olan ta­kaa jou­luaat­to­na. Kah­jo­jen su­ku­lais­ten luo­ta löy­tyy myös en­simmäi­nen särö jup­pielämän lois­toon, ja ns. oi­kean elämän al­kio.
Pas­se­lis­ta jou­lu­pul­las­ta käyvä draa­ma­ko­me­dia pitää kli­seet kun­nias­sa, mut­ta an­nos­tuk­sen ar­mol­li­sen vir­keänä. Syyt tämän kat­so­mi­seen muul­loin kuin jou­lun py­hinä ovat kui­ten­kin vä­hissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Kuvasuhde trimmaa hitusen alkupeäisestä 1.85:1-kuvasta pois. (IJ)
29/12/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy