Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bang Bang You're Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105585EAN: 6415015505862

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Do­ku­men­taa­ri­mai­nen elo­ku­va kou­lu­kiu­sa­tus­ta po­jas­ta, jon­ka pa­tou­tu­nut vi­ha et­sii uh­kaa­van vä­ki­val­tai­sia pur­kau­tu­mis­teitä aseis­ta ja pom­mien ra­ken­te­lus­ta.

Do­ku­men­taa­ri­mai­nen elo­ku­va kou­lu­kiu­sa­tus­ta po­jas­ta, jon­ka pa­tou­tu­nut vi­ha et­sii uh­kaa­van vä­ki­val­tai­sia pur­kau­tu­mis­teitä aseis­ta ja pom­mien ra­ken­te­lus­ta. Tien päässä häämöttää jo sil­mitön vä­ki­val­lan­te­ko kou­lu­ka­ve­rei­ta koh­taan, mut­ta opet­ta­ja yrittää pur­kaa ti­lan­teen va­kau­muk­sel­la, jol­lais­ta on to­tut­tu nä­kemään enintään "En­ke­lin kos­ke­tus" -sar­jas­sa. Hyvä elo­ku­va tämä ei ole, sillä ta­ri­na on osit­tain epäus­kot­ta­va, ker­ron­ta peit­te­lemättömän pouk­koi­le­vaa, näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set neut­raa­lin to­si­te­le­vi­sio­mai­sia ja tek­ni­nen to­teu­tus jat­ku­vaa kä­si­va­ra­ku­vaus­ta myö­ten jos­sa­kin ra­sit­ta­van ja va­li­tet­ta­van vä­li­maas­tos­sa. Sa­no­ma, tai pi­kem­min­kin va­roi­tus, on kui­ten­kin siinä mää­rin ka­rua kuul­ta­vaa, että se vä­lit­tyy se­ka­vas­ta pa­ke­toin­nis­ta huo­li­mat­ta. Elo­ku­van pe­las­ta­va, ja sa­mal­la sen ai­noa ko­he­rent­ti jak­so on po­jan jää­hyväis­vi­deos­ta al­ka­va lop­puyh­teen­ve­to, jo­ka se­kin on kui­ten­kin vielä miel­lettä­vissä enemmän "to­dis­tu­sai­neis­ton" esit­te­lyk­si kuin jä­sen­ne­tyk­si kan­na­no­tok­si.
Peh­meähkö ku­va kär­sii ha­vait­ta­van voi­mak­kaas­ta ko­hi­nas­ta, eikä vä­ri­tois­to ole täy­sin luon­nol­lis­ta. Ää­ni­rai­ta on to­si­te­le­vi­sio­mai­sen pel­kis­tet­ty, mut­ta dia­lo­gil­taan sel­keä. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy