Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Stand By Me - viimeinen kesä

Stand By Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1986Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 5051162291671

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tep­hen Kin­gin ta­ri­naan poh­jaa­va ra­kas­tet­tu elo­ku­va on jo­kais­ta so­luaan myö­ten ker­to­mus lap­suu­den ka­ve­reis­ta, näi­den ken­ties vii­mei­sestä seik­kai­lus­ta ja jen­gin ai­kuis­tu­mi­ses­ta.

S­tep­hen Kin­gin ta­ri­naan poh­jaa­va ra­kas­tet­tu elo­ku­va on jo­kais­ta so­luaan myö­ten ker­to­mus lap­suu­den ka­ve­reis­ta, näi­den ken­ties vii­mei­sestä seik­kai­lus­ta ja jen­gin ai­kuis­tu­mi­ses­ta. Kis­ko­jen päässä odot­ta­va kuol­lut ruu­mis on ehkä ta­pah­tu­mat alul­le pa­ne­va voi­ma, mut­ta ta­ri­nan sa­no­ma ei ole lain­kaan näin ma­kaa­be­ri.
Tämä elo­ku­va kuu­lui ai­koi­naan yläas­teen op­pimäärään ja tai­si ol­la perä­ti en­simmäi­sen elo­ku­vas­ta kir­joit­ta­ma­ni es­seen ai­he, mut­ta ker­to­muk­se­na tämä on aja­ton.

Kuva

Keskinkertainen kuva on pääosin asiallisen jäsentynyt, mutta toisinaan väreiltään suorastaan hailakka ja vuotava. Parhaimmillaan tarjolla on HD:n edestä yksityiskohtia, joten kuosia ei toisaalta käy liikaa haukkua. Nykyotannassa jälki on vaatimatonta, mutta kenties lähtökohtiinsa nähden kelvollista.

Ääni

Kapea-alainen ääniraita toistaa dialogin tiukasti, mutta selkeästi. Tapahtumien viedessä mukanaan ei ääniraitaan tule juurikaan kiinnitettyä huomiota, joten kokonaisuutta voi luonnehtia ainakin häiriöttömäksi. Nimellisesti kyseessä on aiemman monon sijaan häviöttömästi tallennettu DTS-HD Master Audio, mutta anti on ohutta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, kuva-kuvassa-raita, making of (37 min.) ja musiikkivideo. (IJ)
28/02/2022
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy