Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Being John Malkovich

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.66*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­mei­sen pääl­le me­tae­lo­ku­va.

Vii­mei­sen pääl­le me­tae­lo­ku­va. Liik­kuu fi­lo­so­fian st­ro­bosfää­reissä gen­derb­len­da­ten ko­ko vol­til­la kie­rien. John Cu­sack on John Mal­ko­vic­hin ai­voi­hin aset­tu­va nuk­ke­teat­te­ri­mies. Vai­mo Ca­me­ron Diaz on mei­kat­tu li­ki tun­te­mat­to­mak­si. It­se Mal­ko­vich on kuin Mal­ko­vich vain voi ol­la.
Ei eri­tyi­sen vetävän näköi­nen ku­va on ai­ka tiu­kas­ti ra­jat­tu paik­ka pai­koin (mat­ted; al­ku­peräi­nen 1.85:1). Ku­vas­ta ei sen kum­mem­pia, mut­ta ää­ni­rai­ta pei­laa eri­no­mai­sen hy­vin Mal­ko­vic­hi­na oloa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy