Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

22 Jump Street

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162333173

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­mat tyy­pit, sa­ma ta­ri­na ja uu­si kou­lu.

Sa­mat tyy­pit, sa­ma ta­ri­na ja uu­si kou­lu. Nyt col­le­geen siir­ret­ty ta­ri­na tun­tuu let­keämmältä ja vit­sit­kin aa­vis­tuk­sen vet­reäm­miltä, jo­ten jo­ta­kin ke­hi­tystä on pa­ris­sa vuo­des­sa ta­pah­tu­nut. Kyttä ja puo­li­kas lä­he­tetään tällä ker­taa so­lut­tau­tu­maan ylio­pis­to-o­pis­ke­li­joi­den pa­riin et­simään WhyP­hy-ni­mistä hit­ti­huu­met­ta — tai edes Wi-Fi-verk­koa. Lä­peensä hölmöä, mut­ta sa­mal­la pas­se­lin ai­vo­ton­ta viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja tavanomaista vetreämpi ääniraita, joka toisinaan jalkautuu jopa tilakanaviin. Ekstroissa tekijöiden kommenttiraita (ohjaajat ja pääosan näyttelijät), nelinkertainen määrä poistettuja kohtauksia DVD:hen verrattuna ja sarja sekalaisia koosteita ja klippejä, joista vain osa löytyy DVD:ltä. (IJ)
14/12/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy