Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Afrikan kuningatar

The African Queen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
VET: 36362EAN: 6416548825113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä mei­na­si­kin unoh­tua: Bo­gien ja Hep­bur­nin täh­dittämä Hus­ton-k­las­sik­ko pe­rus­tuu Hornb­lowe­reis­taan tu­tun C.S. Fo­res­te­rin ro­maa­niin.

Tämä mei­na­si­kin unoh­tua: Bo­gien ja Hep­bur­nin täh­dittämä Hus­ton-k­las­sik­ko pe­rus­tuu Hornb­lowe­reis­taan tu­tun C.S. Fo­res­te­rin ro­maa­niin. Sak­san Itä-Af­rik­ka vuon­na 1914 on kuin suo­raan Hu­go Prat­tiin sar­ja­ku­vis­ta, mut­ta ta­ri­na on enemmän sa­tii­ri­nen.
Yk­si kaik­kien ai­ko­jen klas­si­kois­ta ku­vaa hie­nos­ti brit­tiläi­sen ah­das­mie­li­syy­den ja pin­nan al­la pul­lis­te­le­van bo­hee­miu­den ris­ti­rii­taa. Sisä­kan­teen pai­net­tu van­ha ju­lis­te hu­vit­taa: Bo­gie on shei­vat­tu ja Kat­ha­ri­ne näyttää tans­si­tytöltä!

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, toki kohinaiselta ja rakeiselta välillä. Aliasing-ilmiö lepattelee vaakapinnoissa. Värit toistuvat kauniisti. Selkeä monoraita. Ekstroissa pääparin biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy