Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The League of the Extraordinary Gentlemen

Herrasmiesliiga 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106791EAN: 73917725573315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos vik­to­riaa­ni­sen ajan klas­si­set seik­kai­lut miel­lyttävät, Her­ras­mies­lii­ga on oi­kea va­lin­ta.

Jos vik­to­riaa­ni­sen ajan klas­si­set seik­kai­lut miel­lyttävät, Her­ras­mies­lii­ga on oi­kea va­lin­ta. Yleensä klas­sis­ten seik­kai­lu­jen ystävät eivät välttämättä ole ava­ra­kat­sei­sia, jo­ten al­ku­peräi­sen, Alan Moo­ren ja Ke­vin O’­Neil­lin mo­der­nin klas­sik­ko­sar­ja­ku­van ystä­viä saat­taa nyp­piä ta­ri­nan yk­sin­ker­tais­ta­mi­nen. Ta­ri­naa tun­te­mat­to­mat voi­vat naut­tia avoi­min mie­lin.
Al­lan Qua­ter­main, Nä­kymätön mies, Dr. Je­kyll, Dra­cu­lan uh­ri Har­ker, kap­tee­ni Ne­mo, Mo­riar­ty ja Do­rian Gray seik­kai­le­vat 1800-lu­vun vii­mei­senä vuon­na. Jenk­kejä ko­sis­kel­tiin lisäämällä Tom Sawyer kas­tiin. To­si­kot älkööt vai­vau­tu­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen, liki virheetön kuva jo DVD:llä, nyt vieläkin tarkempi. DVD tarjoaa laimeammat värit. Elokuvassa on huvittava klaffivirhe, sillä alun Afrikan osiossa hautaan on kirjoitettu Quartermain (sic). Ääniraidat olivat jo aiemmin referenssitasoa. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, galleria ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy