Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Caligula – 3 disc Imperial Edition

Caligola 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.91
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 207311EAN: 6416548487311

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ca­li­gu­la on epä­pyhä ris­ti­sii­tos, jos­sa oh­jaa­ja Tin­to Bras­sin useim­mi­ten mai­nion leik­kisä eroot­ti­suus ja pä­tevät näyt­te­lijät alis­tet­tiin Pent­hou­se-­tuot­ta­jan ir­vok­kaal­le por­nog­ra­fial­le.

Ca­li­gu­la on epä­pyhä ris­ti­sii­tos, jos­sa oh­jaa­ja Tin­to Bras­sin useim­mi­ten mai­nion leik­kisä eroot­ti­suus ja pä­tevät näyt­te­lijät alis­tet­tiin Pent­hou­se-tuot­ta­jan ir­vok­kaal­le por­nog­ra­fial­le.
On vai­kea pitää koos­sa ai­neis­toa, jo­ka vaih­te­lee Pe­ter O'­Too­len ja kump­pa­nei­den hil­li­tym­mistä koh­tauk­sis­ta il­man rep­liik­kejä sel­viä­vien si­vuo­sanäyt­te­lijöi­den suo­ra­nai­seen jyystöön. Eipä ih­me, että al­ku­peräi­sen kä­si­kir­joi­tuk­sen te­kijä Go­re Vi­dal pois­ti ni­mensä kre­dii­teistä.
Mut­ta it­se DVD-tuot­tee­na ko­mea kan­sio puo­lus­taa paik­kaan­sa, kos­ka ko­ko­nai­suus ker­too olen­nai­sen ajas­taan, eikä suin­kaan an­tii­kis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen kuva. Muutenkin epämääräinen, sillä kameran fokus tuntuu olevan välillä hukassa. Itse asiassa kuvan tarkkuus voi ajoittain olla jopa hieman huonompi kuin aiemmin julkaistussa kahden levyn laitoksessa. Esimerkiksi alkutekstit värisevät aika hekumallisesti. Ääniraita on kova ja raaka. Kolmella levyllä. Ekstroissa 158 min. dokumentit, jotka ovat itse elokuvaa mielenkiintoisempia, 80 min. poistettuja kohtauksia ja kolme traileria. (PS).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy