Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Return To Sender

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Warner Kuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5076140515163

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner ) ellei toisin mainita.

Elokuva

On pe­lot­ta­vaa poh­tia sitä, kuin­ka suu­ri osa mie­histä on po­ten­tiaa­le­ja rais­kaa­jia.

On pe­lot­ta­vaa poh­tia sitä, kuin­ka suu­ri osa mie­histä on po­ten­tiaa­le­ja rais­kaa­jia. Pa­to­lo­gi­sis­ta löy­ty­nee ti­las­to­ja, vaik­ka kaik­kia ei tuo­miol­le saa­da­kaan.
Häk­ki hei­lah­taa ai­na­kin ra­vin­to­la­työn­te­kijä Wil­lia­mil­le (S­hi­loh Fer­nan­dez), jo­ka rais­kaa hy­gie­nia-ad­dik­toi­tu­neen sai­raan­hoi­ta­ja Mi­ran­dan (Ro­sa­mund Pi­ke).
E­lo­ku­va on­nis­tuu al­ku­puo­lel­laan tär­keässä tehtävässään näyttää, mil­lai­set vai­ku­tuk­set sek­suaa­li­ses­ta vä­ki­val­las­ta uh­ril­le seu­raa.
En tiedä, ha­lua­vat­ko rais­kaa­jat kat­soa elo­ku­via, jois­sa rais­ka­taan, mut­ta jos kat­so­vat, toi­vot­ta­vas­ti he kestävät lop­puun saak­ka. Näin sel­viää, mitä ta­pah­tuu, kun uh­ri on tot­tu­nut hoi­ta­maan asian­sa kun­toon ja lop­puun saak­ka.
Re­turn to Sen­der kär­sii iden­ti­teet­tion­gel­mas­ta. Se ei oi­kein tiedä, on­ko se so­siod­raa­ma, tril­le­ri tai kau­hue­lo­ku­va.
Mut­ta Nick Nol­ten ä­rinää kuun­te­lee ai­na mie­lellään. Tällä ker­taa hän te­kee rou­he­van roo­lin Mi­ran­dan isänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat keskitasoa ja rutiininomaiset. Ekstroihin on tallennettu 8 min. dokumentti. (PS)
21/03/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy