Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pimeyden syli

Killing Me Softly 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­tiläi­nen veik­ka­gus­taff­son ta­paa heh­keän blon­din, ja epäi­lyk­siä täynnä ole­va in­to­hi­mod­raa­ma al­kaa muo­tou­tua.

B­rit­tiläi­nen veik­ka­gus­taff­son ta­paa heh­keän blon­din (Heat­her Gra­ham), ja epäi­lyk­siä täynnä ole­va in­to­hi­mod­raa­ma al­kaa muo­tou­tua. Gra­ham esit­te­lee it­seään ta­pan­sa mu­kaan, mut­ta muu­ta an­tia on vai­kea kek­siä hyvälläkään sydä­mellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja keskitason ääniraita. Ei mitään moitittavaa, tasapaksua teknistä jälkeä. Ekstroihin on tallennettu 4 min. dokumentti, 12 min. haastattelut, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy