Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Täältä ikuisuuteen

From Here to Eternity 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­dek­san Os­ca­ria eikä suot­ta.

Kah­dek­san Os­ca­ria eikä suot­ta. Ku­vaa maanlä­hei­ses­ti, kuin­ka tyyntä Pearl Har­bo­ris­sa oli en­nen tu­li­myrs­kyä.
Hie­not näyt­te­lijät ve­nyvät par­haim­piin­sa am­men­taes­saan al­ku­peräis­ro­maa­nin psy­ko­lo­gi­ses­ta su­la­tu­suu­nis­ta. Yk­si elo­ku­va­his­to­rian kuu­lui­sim­pia ra­kas­te­lu­koh­tauk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkokuva. On makuasia, kärsiikö teos siitä, että laajakuva otettiin käyttöön vasta seuraavana vuonna. Pätevä monoääni. Ekstroissa ohjaajan pojan kommenttiraita, parin minuutin featurette, 10 min ohjaajan mietteitä, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy