Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Love and a .45

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194058417

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

90-­lu­vun toi­min­ta­ko­me­dia pik­ku­kon­nas­ta ja tämän tyttöystävästä, jot­ka yh­den mönkään men­neen ryöstön jäl­keen pää­tyvät fii­lis­te­lemään Bon­nie­ta ja Cly­dea Ame­ri­kan aroil­le.

90-lu­vun toi­min­ta­ko­me­dia pik­ku­kon­nas­ta (Al­ly Mc­Bea­lin Bil­lynä sit­tem­min muis­tet­ta­va Gil Bel­lows) ja tämän tyttöystävästä (Re­nee Zel­lwe­ger), jot­ka yh­den mönkään men­neen ryöstön jäl­keen pää­tyvät fii­lis­te­lemään Bon­nie­ta ja Cly­dea Ame­ri­kan aroil­le. Elo­ku­van po­ke­ri­naa­ma pitää mu­ka­vas­ti, vaik­ka ta­pah­tu­mat flirt­tai­le­vat jat­ku­vas­ti ä­lyttö­myyk­sien kans­sa.
Al­ku­koh­taus myymälän kas­sal­la on yllättävän näppärä, ja myö­hem­min­kin muu­ta­mas­sa koh­tauk­ses­sa on ki­vas­ti kek­se­liäi­syyttä ja omaa vä­riä. Sil­ti on vai­kea vält­tyä aja­tuk­sel­ta että te­kijät ovat läh­te­neet api­noi­maan mui­den kuu­lui­sam­pien elo­ku­van­te­kijöi­den töitä — eikä vä­hi­ten Quen­tin Ta­ran­ti­noa.

Kuva, ääni & ekstrat

Juuri ja juuri kohtuulliseksi miellettävissä oleva kuva näyttää paremmalta kuin VHS:t aikoinaan keskimäärin. Roskaa löytyy runsaasti ja tummemmat otokset menevät puuroksi, mutta päivän valossa anti lähestyy hyvää tasoa. Myös ääniraita selviää tehtävästää kunnialla, vaikka rajoitukset kuuluvatkin tehosteissa. Dialogi välittyy selkeästi, eikä juuri enempää taida olla lupa toivoa 90-luvun budjettielokuvalta. Ekstroissa hyvä puhelias kommenttiraita, kuvakäsikirjoitusvertailuja ja kuvagalleria. (IJ)
18/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy